Komkommer in kut gladde pik

komkommer in kut gladde pik

Mijn laatste vriendje nam een paar weken geleden definitief afscheid. Het wordt tijd voor hernieuwde actie in mijn grote lege bed. Een diepe zucht ontsnapt aan mijn lippen. Had ik anders moeten reageren? Met een beetje humor en spontaniteit was ik nu misschien niet alleen geweest. Te laat voor spijtgevoelens. Onwillekeurig kijk ik weer naar buiten. Zijn woning ziet er verlaten uit. Er brandt geen licht achter de ramen. Berustend in de situatie zoek ik, gezeten op de brede vensterbank van mijn slaapkamer, afleiding in een studieboek.

Als het begint te schemeren richt ik mijn bureaulamp op de opengeslagen tekst. Het leren wil echter niet vlotten. Onbewust verzamel ik op elke pagina de letters waarmee ik het woord komkommer kan vormen. Ik klap het boek dicht en staar naar de afbeelding van de auteur op de kaft.

Langzaam zie ik de gerenommeerde professor groen worden. Zijn neus krijgt langzaam de vorm een komkommer. Nu begin ik ook nog te hallucineren. Wat is er met me aan de hand? Wat heeft mijn achterbuurman met me gedaan? Ik lijk wel geobsedeerd. Het boek valt met een doffe bons naast me op de grond. Tegelijkertijd wordt mijn aandacht door iets anders getrokken. Als ik hem zie voel ik een zinderende schok door mijn lichaam trekken.

Met gedempt licht op de achtergrond ontwaar ik namelijk zijn gedaante in dezelfde houding als ik, met de linkerkant tegen een raam leunend, enkel gekleed in een boxer. Zijn ontblote torso is niet alleen een lust voor het oog, ik krijg het zo warm dat de stoom uit mijn oren ontsnapt. Af en toe steunt zijn hoofd ietwat achterover tegen de muur. Op afstand is het niet exact waarneembaar, maar ik meen dat zijn mond enigszins is geopend en dat hij diep ademhaalt.

Zijn opgetrokken knie ontneemt mij helaas het zicht op zijn kruis, maar de regelmatige op-en-neer-beweging die hij met zijn rechterhand lijkt te maken suggereert een handeling die tot mijn stoutste verbeelding spreekt.

Nog net op tijd kan ik het overvloedige speeksel in mijn mond doorslikken. Zou hij weten dat hij een toeschouwer heeft? Het past bij het spelletje dat hij speelt. Het is de bedoeling dat ik toekijk terwijl hij zich misschien wel aftrekt. Het vuurtje in mijn binnenste laait nog verder op. Het liefst zou ik zijn voorbeeld volgen.

Ik sta op het punt mijn verstand te verliezen. Het laatste restje nog werkende hersencellen weerhoudt me ervan toe te geven aan mijn verhitte verlangens. Er zit niets anders op dan met mijn neus tegen het vensterglas gehypnotiseerd toe te kijken en het moment af te wachten waarop de erotische explosie van mijn kwelgeest zich aankondigt, hoewel ik nog steeds niet zeker weet of hij inderdaad doet waarvan ik hem verdenk.

Stelt hij me op de proef? Het duurt namelijk lang, veel te lang naar mijn smaak. Mijn mond wordt droog, mijn handen klam, mijn tepels hard en mijn string houdt het niet droog. Weer denk ik aan de komkommer in mijn koelkast. Omdat ik me niet kan losrukken van het uitzicht weersta ik de neiging om mijn groentedildo tevoorschijn te halen.

Bewust van mijn omgeving en de mogelijkheid dat meer buurtbewoners wellicht meegenieten weet ik me nog te beheersen. Maar lang duurt dat niet. Snel scan ik de omgeving. Voor zover ik kan zien zijn alle ramen donker. De oudjes zijn naar bed of zitten achter de gordijnen. Mijn handen vinden blindelings de weg naar mijn borsten. Ik kneed ze door mijn bloesje en beha heen.

Even later glijden mijn vingers ook onder mijn rok en het elastiek van mijn string. Als de bijna volle maan tussen de wolken tevoorschijn komt en meer licht op de omgeving werpt, vang ik zijn blik. Opnieuw is daar die brede glimlach die me doet smelten. Dit is geen toeval. Hij daagt me uit.

Hij masturbeert wel degelijk. Ik kan het nu zien. Bang om deze nieuwe kans te verpesten lach ik terug, mezelf en mijn omgeving volledig vergetend. Mijn aandacht is nu geheel gewijd aan hem en mijn ongeremde verlangen hem te zien klaarkomen. Het ongeduldig wachten wordt beloond. Langzaam keert hij zich nu frontaal naar me toe, mij een ongehinderd zicht gunnend op zijn heerlijke staande pik en strak gespannen zak.

In een vlaag van verstandsverbijstering doe ik hetzelfde. Ik kom van de vensterbank af, trek mijn bloesje over mijn hoofd. Mijn beha glijdt langs mijn armen naar beneden en ik laat mijn rokje op de grond vallen. Slechts een fractie van een seconde aarzel ik maar dan moet ook mijn string eraan geloven.

Wat kan het me eigenlijk schelen? Dit spektakel is veel te geil om me door valse schaamte te laten weerhouden. Terwijl ik mijn harde tepels tegen het koele glas duw en ik tegelijkertijd mijn bekken kantel om met het kleine vochtige streepje schaamhaar boven mijn spleetje hetzelfde te doen, zie ik aan de overkant zijn gezicht vertrekken.

Vervolgens spatten de klodders zaad tegen zijn raam en druipen langzaam naar beneden. Nee, ik ben klaarwakker en compleet helder van geest. Door het besef dat dit onwaarschijnlijke scenario daadwerkelijk plaatsvindt ben ik niet meer te houden. Alle remmen gaan los. Ik open mijn mond en zuig mijn lippen vast aan het raam. Mijn tong likt over het glas alsof ik in staat ben vanuit mijn positie zijn sperma op te likken.

Ik verbeeld me zelfs dat ik het proef. Alle controle ben ik nu echt kwijt. Het enige wat ik registreer is mijn voyeur die van zijn orgasme staat bij te komen. Dat wil ik ook. Ik ben er niet meer ver vanaf. Steeds heftiger wrijf ik mijn borsten plat tegen het koele vensterglas.

Mijn vingers dringen intussen door tot in het diepste van mijn kut. Mijn duim masseert geroutineerd mijn klit.

Een weergaloos hoogtepunt golft even later vanuit mijn kruis door de rest van mijn lijf. Nasidderend zak ik op de vensterbank in elkaar. Als ik weer tot mijn positieven kom zie ik mijn buurman nog net een kussend gebaar in mijn richting maken.

Dan doet hij het licht uit en is hij uit mijn blikveld verdwenen. Teleurgesteld vanwege het abrupte einde laat ik me van de vensterbank glijden. Nog nagloeiend van zoveel seksueel genot slenter ik naar de keuken. Een overheerlijk koel biertje moet mijn hete lijf weer tot rust brengen.

Ik was hem even vergeten maar bij het openen van de koelkast staart de komkommer me weer aan. Als gehypnotiseerd blijf ik staan, niet in staat me te verroeren. Maar in mijn lijf reageren de chemische processen onmiddellijk. Het begint weer zachtjes te jeuken in mijn onderbuik. Ik ben weliswaar net klaargekomen, maar daarbij werd mijn kut niet optimaal gevuld en opeens verlang ik naar het intense gevoel dat deze komkommer me zou kunnen geven.

Mijn nuchtere ik roept me genadeloos tot de orde. Heb je nog niet genoeg gehad vandaag? Zo diep kun je toch niet zinken? Neuken doe je met een lekkere vent. In noodgevallen gebruik je een vibrator of dildo, maar in geen geval neuk je jezelf met voedsel. Ik geef mijn verstandige helft gelijk. Uitgeput is een beter woord. Over een paar uur loopt de wekker af en mijn maag knort. Een paar schijfjes komkommer zouden nu best smaken. Dus pak ik het groene ding in mijn handen en hou hem onder de kraan voor een grondige wasbeurt.

Bijna teder glijden mijn handen langs de gladde bast. Het valt me nu pas op wat een bijzonder gaaf exemplaar dit eigenlijk is. Behalve de kleine inkeping die door mijn buurman werd achtergelaten, vertoont deze joekel amper kerfjes, rimpeltjes of andere oneffenheden. Bovendien is hij kaarsrecht.

Hij ziet er daadwerkelijk uit als een gigantische groene lul zonder eikel. Met een stuk keukenrol veeg ik de komkommer droog en smeer hem vervolgens in met olijfolie. Ik verman me en graai een keukenmes uit een la. Eenmaal klaar om hem aan te snijden hapert mijn beweging. Het mes belandt ongebruikt op het aanrechtblad.

Ik kan het niet. Het is te gek voor woorden, maar ik ben echt niet in staat om het mes in deze door moeder natuur groot geschapen lekkernij te zetten. Met gemengde gevoelens kijk ik naar het stompe uiteinde. Daarna glijdt mijn blik naar de kleine markering in het midden. Minimaal twintig centimeter schat ik. Zou ik hem echt zo diep in me kunnen hebben?

Opnieuw vraag ik me af welke sensatie het teweeg zou brengen. Ik grijp hem even stevig vast en test zijn hardheid. Hij doet weinig onder voor een honkbalknuppel. Mijn vingers passen er amper omheen. Ik aarzel en slik nog eens.

Opnieuw verliest mijn verlangen het van mijn brein. Ik stop de komkommer weg in het verste hoekje van de koelkast en duw hem snel dicht. Ik wil er niet meer naar kijken, er niet meer aan denken. Om mijn dorst te lessen drink ik een groot glas water, doe het licht uit en loop in het donker naar de slaapkamer. Nog steeds naakt laat ik me op het bed vallen. Krampachtig probeer ik alle seksuele emoties te onderdrukken, net zoals de herinnering aan komkommers en knappe kerels die zichzelf in het maanlicht bevredigen.

Na enige tijd val ik dan toch in slaap, maar zelfs in mijn onderbewustzijn is me geen rust gegund. Ik droom dat ik word achtervolgd door een leger levende komkommers die me allemaal willen neuken.

Vervolgens bevind ik me in een supermarkt waar mijn spiernaakte achterbuurman de enige werknemer is. De schappen zijn er uitsluitend gevuld met komkommers in bovengemiddelde afmetingen. Ik vlucht weg en als ik na een lange reis eindelijk in een ogenschijnlijk normale droomwereld ben beland, blijken de mannen geen pik van vlees en bloed, maar een levensechte komkommer in hun broek te hebben. Badend in het zweet word ik wakker.

Ik knip het leeslampje boven mijn bed aan om mezelf te dwingen terug te keren naar de realiteit. Maar noch de komkommer, noch de man van mijn dromen laten zich uit mijn gedachten verbannen. Uiteindelijk besluit ik toe te geven aan datgene wat onvermijdelijk lijkt. Hopelijk kan ik daarna eindelijk slapen. Een minuutje later sta ik weer bij de geopende koelkast. Als ik het groene monster ter hand neem lijkt het alsof hij me een triomfantelijke grijns schenkt.

Het is maar een schaduw, houd ik mezelf voor. Morgen hak ik je in duizend stukken en maak ik tzaziki van je, beloof ik hem wraakzuchtig. Maar voor het zover is moet hij me eerst nog een dienst bewijzen. Mijn klamme handen gaan daar in korte tijd geen verandering in brengen. Dat is ook niet nodig. Ik kan wel wat afkoeling gebruiken, vooral daar waar het vuurtje het hardste brandt. Een komkommer schijnt voor zesennegentig procent uit water te bestaan.

Nou, dan zal het blussen zo gepiept zijn. Ik kies voor het zwakke licht van een schemerlampje. Mijn oude bank uit de kringloopwinkel fungeert als plaats delict. Halfliggend leg ik mijn ene voet over de rugleuning en zet de andere naast de bank op de grond.

Houston, start the countdown. Stranger kussen haar volledige magic Spioneren geschoren kutjes op het strand door TROC Blonde krijgt haar kutje nat Pik in maagdelijke kutje Heerlijke lesbiennes Vingeren en likken ExxxtraSmall Petite blonde tiener vastgebonden geneukt Absoluut geweldige zelfgemaakte amateur anaal neuken Chocolade ebbenhout de vagina bangs the shit out of hem Perfecte tieten tiener hottie strips haar kleren uit en vinger bevalt haar kutje Squirt compilatie all stars Phat kont gf eerste keer anale seks thuis Orgasmes voor vervelende tieners Geile Solo Meisje masturbeert naar een orgasme Marletta amateur hottie met grote tieten knipperen slipje uitkleden en scheren kut en speelde kut Amateur vriendin facial cumshot na neuken Geile Cutie vingerzetting slick kutje Melanie ondeugende brunette masturberen met gigantische glazen dildo Ongelooflijke vrouw wrijven geschoren kutje Cintia scheren haar pussy Young Sex Parties - Tieners neuken elkaar als een gek Babe vuisten haar vriendin Cock blonde tiener massages cliënt met pussy Arme meisjes hadden een worstelcompetitie Neuken een fles wodka achterover in haar enorme kut Lezzies vuistneuken kutjes elkaar Ondeugende Ebony Teen Zoete kont wordt geneukt door machines Melanie roodharige meisje hete jonge erotische vagina te Pleasuring beautys neuken gaten Hardcore sollicitatiegesprek voor een jonge secretaresse Scheren haar verbazingwekkend rawboned kutje Tedere tiener kutje Scheren van haar ongelooflijk mager kut Twee tiener babe geneukt in de kont en swap sperma Blonde chick uitkleden en wrijven Volwassen tv-ster verleidt taxichauffeur Tanlines Dillion Harper nemen het in kont Strakke Tsjechische meisje sloeg met vreemdeling Drie vloeiend teenie meisjes spelen Elisa laat zien hoe mooi haar lichaam is Smerige tiener stuffs komkommer in kut Perky titted tieners likte elkaars geschoren kutje Petite 18 jaar oude coed Loly op strand Jonge tiener spelen met harde pik Anne en schattige blonde lesbische vriendinnen masturberen met wortelen invoegen van vier wortelen in kut Mooie schroef met sexy meisje Deze meisjes kunnen zichzelf niet beheersen Lange nippled zwarte dame facesits oude man Moeder hunkert naar een grote zwarte pik Teen Anal 7 scène 5 Blonde slanke tiener neemt grote lul in strakke kut Student orgie partij in het bos Scheren van betoverende 18yo blonde kut Endless douche afkomstig uit kut Candela X is een sexy provocatieve vrouw

... PRIVE ONTVANGST HOOFDDORP NEUKEN OP ZIJN HONDJES

GRATIS EROTISCHE MASSAGE CAR DATE ESCORT

Sensuele lesbische tieners likken en speelde hun geschoren kutje Als gehypnotiseerd blijf ik staan, niet in staat me te verroeren. Ik ben er niet meer ver vanaf. Snel scan ik de omgeving. Ik knip het leeslampje boven mijn bed aan om mezelf te dwingen terug te keren naar de realiteit. Mijn plotselinge verwarring probeer ik te maskeren door hem een vernietigende blik te zenden.

Komkommer in kut gladde pik